Szórakozás

Michel Teló még Cristiano Ronaldot is megtáncoltatja

Michel Teló Ai Se Eu Te Pego című dala a Class40 dobogójához közelít, Ákos előkelő idegenként robbant be új maxijával, míg Pixie Lott új felvétele a toplista 21. helyén debütált.

Michel Teló nem csupán a slágerlistákat ostromolja, de a Youtube-on is sorra jelennek meg egyedi tánc koreográfiájának feldolgozásai. A harmincéves fiatalember Ai Se Eu Te Pego című első dala többek között az ismert focisták rajongásának köszönheti sikereit, a klipből megismert mozdulatsort láthattuk a gólöröm közepette a Real Madrid két játékosától, Marcelo Vieiratól és Cristiano Ronaldotól is. A hölgyrajongók kedvence ezen a héten már a negyedik helyen áll a Class40-en.

Ákos április 12-én mutatta be Előkelő Idegen című felvételét, amely a Morning Show-ban debütált. A friss Kossuth-díjas énekes több mint két évtizede kápráztatja el közönségét állandó megújulásával. Jelen dal a szintipop világába kalauzol és hat átdolgozás készült hozzá, olyan nevek gondozásában, mint Szakos Krisztián, vagy a Compact Disco. Nyáron három nagy zenei fesztiválon is színpadra lép az énekes, addig is a Class40 harmincadik helyéről hallhatjuk új slágerét.

Pixie Lott angol énekesnő és dalszerző 2009-ben adta ki első, majd 2011-ben második albumát és rengeteg toplistás kislemezzel büszkélkedhet. A hamarosan hazánkba látogató Pixie Tinchy Stryderrel közös dala hazánk mérvadó slágerlistáján is pozíciót szerzett. Bright Lights című felvételük a huszonegyes sorszámmal landolt a Class40-en.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik