Szórakozás

Bomba formában az 53 éves színésznő!

Az amerikai Vöröskereszt éves báljának egyik díszvendége volt Jamie Lee Curtis, akit az újságírók csak arról kérdeztek: milyen plasztikai műtétnek köszönheti, hogy remek formában van?

A Vöröskereszt bálján a humanitárius szolgálataiért kapott díjat Jamie Lee Curtis, de nem csak ezért volt ő a társaság középpontja. Az 53 éves sztár fantasztikusan festett a térdig érő piros ruhájában, amely kiemelte az alakját. „Mindenki, aki odajött hozzám, hogy gratuláljon a díjamhoz, rögtön megkérdezte, milyen plasztikai kezeléseket kaptam mostanában” – mondta a színésznő nevetve.


Fotó: Northfoto

Pedig Curtisről köztudott, hogy nem híve a szépészeti beavatkozásoknak. Korábban ugyan kipróbálta a botoxot, a zsírleszívást, de állítása szerint ezek éppen arra voltak jó, hogy tudja: rossz úton halad, ha további plasztikai műtétekre vállalkozik. Curtis szerint ettől csak még jobban csökkent az önbizalma, és az önértékelése, és magát is egyre furcsábbnak látta. „Nincsenek csodák, és hazudik, aki azt állítja, hogy jó géneknek köszönheti, hogy szépen öregszik. ezért bizony tenni kell. Elmúltam ötven, pár évvel ezelőtt éreztem, hogy az anyagcserém lelassult, étrendet váltottam és új sportokat is kipróbáltam” – magyarázza Curtis, akinek célja, hogy lerombolja a hollywoodi mítoszt az örök szépségről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik