Szórakozás

Elmaradhat a sztárpár esküvője – Családi botrány

Semmivel sem tudja meggyőzni Justin Timberlake a menyasszonya szüleit, hogy megkomolyodott. Azt suttogják, veszélyben az esküvő.

Parizsban menyasszonyi ruhákat, Olaszországban szakácsokat keresett Jessica Biel, aki álmai esküvőjét tervezi idén nyárra. A szülei azonban ki nem állhatják a választottját, mondván Justin Timberlake minden, csak nem az a férfi, akivel érdemes hosszútávra tervezni.

„Justin már minden megtett, hogy megszerettesse magát leendő anyósával és apósával. Ajándékokat vett nekik, vacsorázni, borozni, kirándulni vitte a családot, Jessica bátyjának pedig munkát adott, de ezt a szülők egyenesen kikérték maguknak – magyarázta Justin egyik barátja az amerikai Enquirer magazinnak. – Érthető, ha mostanában már nagyon feszült, és ez kihat a kapcsolatára is. Jessica hiába kérleli, hogy legyen türelmes, elvégre ők szeretik egymást, és csak ez számít, Justinnak mégis elege van abból, ahogy a lány szülei viselkednek.”

A Biel szülőket azonban meg lehet érteni. Amikor tavaly a sztár és a színésznő szakítottak, akkor Jessica a szüleinél keresett vigaszt. „Naphosszat csak sírt, alig evett, és akkor elmesélte az apjának, hogyan csalta őt Justin. És Jessica apja az újságokból is értesülhetett arról, milyen nagy nőfaló a leendő veje” – mesélte a Biel család ismerőse.
Az is csak tovább ront a helyzeten, hogy Timberlake nem hajlandó eladni a lakását, mondván, oda akar elvonulni, ha a haverjaival bulizik, így majd nem zavarja Jessicát. A színésznő ugyan azt is felajánlotta, hogy a birtokán épít egy kis legény-lakot, de Timberlake erről hallani sem akart.
Ha ez így folytatódik, akkor akár az esküvő is rámehet a családi viszályra, ebben egyetért a pár összes ismerőse.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik