Szórakozás

Carbonfools klippremier hétfőn az VIVA Interaktívban

A Comet-jelölt Fehér Balázs és csapata az Interaktív hétfői adásában debütál legfrissebb slágerével.

A Clublights című szám videóját a Petőfi Csarnokban rögzítették és hazánk egyik legszínvonalasabb stúdiójában öntötték végső formájába.

Fehér Balázs szerint a Clublights a zenekar eddigi legjobb dala, amit élőben is hallhatnak majd a rajongók a Carbonfools Nyárindító Nagykoncertjén május 5-én a Petőfi Csarnokban.

„Bár most sem a szövegíró, sem a kreatív felelős nem én voltam, mégis, a Clublights az eddigi kedvencem tőlünk. A klipre nagy hangsúlyt fektettünk, komoly költségvetésből készült Magyarország egyik legszínvonalasabb stúdiójában. A videót a Petőfi Csarnokban vettük fel, a látványban, ahogy a címből is kiderül, a hangsúly a fények játékán van, míg a dalszöveg leginkább rólam szól – ez a szám egy nagyon fontos üzenet a közönségünknek, talán ezért is szerettem bele ennyire” – mesélte A legjobb férfi előadó Comet-gömbjére jelölt előadó a klip kapcsán.

A Carbonfools legújabb videóját április 23-án, hétfőn láthatják először a rajongók a VIVA megújult koncepcióval jelentkező műsorában, az Interaktívban.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik