Szórakozás

Terhesen is bulizik és iszik a sztár – Beszóltak neki

A 37 éves Drew Barrymore-nak már jól láthatóan gömbölyödik a pocakja, de ő most is bulizik. Emiatt sokan megszólják.

 

Hivatalosan még be sem jelentette Drew Barrymore a terhességét, ismerősei szerint azért, mert nem szeretné, hogy mindenki ezzel foglalkozzon. Ám, ha tényleg ezt akarta elérni a hallgatásával, akkor elszámította magát. Amióta ugyanis kiszivárgott, hogy a 37 éves sztár gyereket vár, lépten-nyomon követik őt a fotósok, és az újságok fizetnek azoknak, akik exkluzív információval szolgálnak.

Ezekből arra lehet következtetni, hogy Barrymore nem változtatott az életmódján, ugyanúgy eljárt szórakozni, a bulikon pedig látták sört és bort is inni. Legutóbb egy koncerten szóltak be a színésznőnek. „Egy koncerten voltunk, amikor láttuk, hogy a mellettünk csápoló nem más, mint Drew Barrymore – olvasható az egyik netes bejegyzésben. – Egyáltalán nem vigyázott magára, nem óvta a hasát. Ez gáz! Nagyon felelőtlen, többet néztem ki belőle eddig! Volt, aki be is szólt neki. Jól tette.”

Nem ez az egyetlen olyan megjegyzés, amiből kitűnik, hogy Barrymore életmódját mennyire helytelenítik. Pedig az ismerősök szerint a színésznő nagyon várja már a kisbabát, és semmivel sem akar ártani a gyereknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik