Szórakozás

Röhejesen néz ki a szétretusált énekesnő – Fotóval

Igaz ugyan, hogy Christina Aguilera az elmúlt időszakban leadott néhány kilót, de a nemrég megjelent magazin címlapján nevetségesen soványra retusálták.

A spanyol DT magazin májusi címlapján Christina Aguilera olyan karcsú, amilyen már évek óta nem volt. „Sikeres fogyókúra? Ugyan! Ez a photoshop diéta!” – élcelődött az énekesnő képen több amerikai és brit magazin. „Kár volt ilyen címlapot hazudni, mert ezzel csak Christina Aguilera lesz közröhej tárgya.” – olvasható a brit Daily Mail oldalán.
A 31 éves énekesnő máris magyarázkodni kezdett, és azt állított, ő nem látta, mit csináltak végül a képeivel: „Büszke vagyok a nőies alakomra, az utóbbi időben még fogytam is kicsit, de igazán nem izgat a súlyom. Nem akarok hazudni senkinek, hogy sovány vagyok. Ha láttam volna a képeket, akkor biztosan nem hagyom, hogy így jelenjenek meg.”

Hihető ez a magyarázat? Sokak szerint nem. Elképzelhetetlen ugyanis, hogy egy akkora sztár, mint Aguilera ne kapja meg végső egyeztetésre a fotóit, ha nem ő, akkor legalább a menedzsere biztosan látta a képeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik