Szórakozás

Egymás ellen fordultak a Hacktion sztárjai

Titokzatos gyilkos szedi áldozatait a Hacktion sorozatban. A csuklyás fantom egy lépéssel mindig Hujber Ferenc csapata előtt jár, és sorra tünteti el egy összeesküvés bizonyítékait.

Az eddig sikertelen nyomozás végül egymás ellen fordította az IVO tagjait, és a Bettit alakító Oroszlán Szonja lett az első számú közellenség.

Egymás ellen fordultak a Hacktion szereplői: az időről időre felbukkanó csuklyás gyilkos ugyanis mindent tud a titkos alakulatról, így Hujber Ferenc (András) és Gubík Ági (Gréta) már saját csapatuk tagjaiban is ellenséget látnak.

Gréta meg van győződve arról, hogy a halálból visszatérő Oroszlán Szonja karaktere, Betti a gyilkos, András azonban a csapat legújabb tagját, a rejtélyes Mayát sejti a gyilkosságok mögött.

A matematikus lányt alakító színésznőnek, Tóth Eszternek szerencsére ismeretlen a gyanúsított szerepe, a kiközösítést és a bizalmatlanságot azonban már korán átélte.

„Az iskolában mindenképp szerettem volna a menő lányokhoz tartozni” – mesélte nevetve Tóth Eszter. „Akkoriban megtettem mindent, hogy befogadjanak, de sosem sikerült igazán beilleszkednem közéjük, mivel inkább visszahúzódó személyiség vagyok. Így éreztették, hogy nem vagyok szívesen látott „vendég”, amit ma már egyáltalán nem sajnálok, hiszen az életem valószínűleg egészen máshogy alakult volna.”

A titokzatos sorozatgyilkos nemcsak Mayát, hanem az Infrastruktúra-védelmi Osztag (IVO) újoncait is figyelmezteti arra, hogy a hackerek világában sosem lehet tudni, ki kiben bízhat. Elképzelhető, hogy a legjobb barátjuk vagy kedvesük fordul ellenük, és kiderül, hogy az addigi életük hazugság volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik