Szórakozás

Egymás ellen fordultak a Hacktion sztárjai

Németh D. László

2012. 04. 20. 14:40

Titokzatos gyilkos szedi áldozatait a Hacktion sorozatban. A csuklyás fantom egy lépéssel mindig Hujber Ferenc csapata előtt jár, és sorra tünteti el egy összeesküvés bizonyítékait.

Az eddig sikertelen nyomozás végül egymás ellen fordította az IVO tagjait, és a Bettit alakító Oroszlán Szonja lett az első számú közellenség.

Egymás ellen fordultak a Hacktion szereplői: az időről időre felbukkanó csuklyás gyilkos ugyanis mindent tud a titkos alakulatról, így Hujber Ferenc (András) és Gubík Ági (Gréta) már saját csapatuk tagjaiban is ellenséget látnak.

Gréta meg van győződve arról, hogy a halálból visszatérő Oroszlán Szonja karaktere, Betti a gyilkos, András azonban a csapat legújabb tagját, a rejtélyes Mayát sejti a gyilkosságok mögött.

A matematikus lányt alakító színésznőnek, Tóth Eszternek szerencsére ismeretlen a gyanúsított szerepe, a kiközösítést és a bizalmatlanságot azonban már korán átélte.

„Az iskolában mindenképp szerettem volna a menő lányokhoz tartozni” – mesélte nevetve Tóth Eszter. „Akkoriban megtettem mindent, hogy befogadjanak, de sosem sikerült igazán beilleszkednem közéjük, mivel inkább visszahúzódó személyiség vagyok. Így éreztették, hogy nem vagyok szívesen látott „vendég”, amit ma már egyáltalán nem sajnálok, hiszen az életem valószínűleg egészen máshogy alakult volna.”

A titokzatos sorozatgyilkos nemcsak Mayát, hanem az Infrastruktúra-védelmi Osztag (IVO) újoncait is figyelmezteti arra, hogy a hackerek világában sosem lehet tudni, ki kiben bízhat. Elképzelhető, hogy a legjobb barátjuk vagy kedvesük fordul ellenük, és kiderül, hogy az addigi életük hazugság volt.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Balatonfenyves, 2014. június 13.
Gardatetemek a Balaton partján, Balatonfenyvesnél 2014. június 13-án. Az elmúlt napokban mintegy 20 ezer gardatetemet gyűjtöttek be a Balatonnál, a halpusztulás oka egyelőre ismeretlen.
MTI Fotó: Varga György

Temetővé válhat a Balaton egy időre

Andratx, 2018. június 11.
Villámok cikáznak az égbolton a Baleár-szigeteken fekvő Andratx felett 2018. június 11-én. (MTI/EPA/Cati Cladera)

Időjárás: egyre nagyobb veszélybe kerülünk

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.