Szórakozás

Visszaszerzem a férjem mindenáron

Ön gondolkozott már azon, hogy mit tenne meg szerelme visszahódításáért? Vagy már meg is tette?

Esetleg fél a konkrét lépésektől, és inkább a langyos vízben éli mindennapjait egyedül? Lakatos Márk legújabb „páciense” nem hátrált meg az előtte álló akadályoktól és mert változtatni. A szerelemért.

Fülep Anita 40 éves, 3 gyermekes édesanya. Férje egy ideje már elhidegült tőle, nem érezte kívánatosnak feleségét, magányra vágyott, ezért elhagyta. Anita a kesergés helyett döntött: kezébe vette az irányítást a sorsa fölött, mert tudta, nem bírna férje nélkül élni. Felkereste Lakatos Márk stylistot, és elhatározta, bármilyen változás árán is, de visszahódítja élete párját.

Bár Anita nagyon félt a fogorvostól és az injekciós tűtől, még abba is belement, hogy hiányzó fogsorát helyrehozzák. A plasztikai sebésze Dr. Németh Tamás volt, akitől botox injekciót és szájfeltöltést kapott a siker érdekében, ugyanis nem volt elégedett a bőrével és fiatalabbnak akarta látni magát, hogy férje szemében is újra azt a bizonyos csillogást lássa. A kitűzött cél: újra szerelmessé tenni a nála valamivel fiatalabb férfit, aki úgy gondolja, Anita igazából önmagával nem elégedett. Az otthon sokszor viccesen csak mkirofonfejnek vagy somamamagésának nevezett anyuka új, Hollywood-i frizurát és sminket is kapott.

Lakatos Márk szerint, minden nő maga a csoda, és minden nőben benne rejlik a változás csodája. Ezt most is megerősítette a stylist és szakértőkből álló csapata, hiszen a 40 éves háziasszonyból egy igazi dívát varázsoltak mindenki meglepetésére.

Kíváncsi a végeredményre és Anita történetének befejezésére? Április 18-án kiderül…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik