Szórakozás

Több erotika és harc lesz a népszerű sorozatban – Exkluzív interjú

A Mirát alakító Katrina Law-nak le kellett dobni a ruháit a Spartacusban, ezért a szülei és a vőlegénye véleményét is kikérte, hogy aláírja-e a szerződést. A sorozat második évadját „Spartacus: Bosszú” címmel április 17-től vetíti az HBO. A 27 éves színésznővel Los Angelesben beszélgettünk.

A szülei hogyan viszonyultak ahhoz, hogy enyhén szólva lengén öltözött a képernyőn, és van pár szexjelenete is?

Szerencsére nincsen vészesen sok meztelen jelenetem, és ennek nyilván az apukám örül a legjobban. Mielőtt aláírtam az első évadhoz, leültem beszélni a szüleimmel és a vőlegényemmel is, és mindenki áldását adta a szerepre. Egyébként szerintem minden nő munkáját megkönnyítette a forgatáson, hogy a produkció nem kizárólag a nők meztelenségére, hanem ugyanúgy a férfiakéra is épít. Ráadásul bizonyos jeleneteket nem is a szexualitásra hegyeztek ki, a meztelenség néha a kiszolgáltatottságot jelképezi.

Eredetileg táncosnak készült, és nem színésznőnek…

Ez így van, jazzbalettet tanultam, majd váltottam modern jazzre, ugyanis csapnivalóan balettoztam. Körbeturnéztam az országot, tényleg táncos akartam lenni, de hát a színészetnél kötöttem ki pár kamaszkori forgatásnak köszönhetően. Kislányként egyébként szívsebész szerettem volna lenni, aztán pedig rendőr.

Vagy zenész. Még mindig van zenekara.

Basszusgitározom és énekelek, de sajnos nincs időnk próbálni. Valami olyasfajta zenét szeretnék játszani, mint például Gwen Stefani, de hát én egyáltalán nem vagyok popsztár alkat, és persze a zenénk sem olyan profi, mint az övé. A zene nekem hobbi, de ennek ellenére büszke vagyok a dalainkra.

Hogy viselte, hogy hónapokig távol a családjától, Új-Zélandon forgatott?

Nehezen, de a vőlegényem szerencsére többször is meglátogatott abban a négy hónapban, amíg ott voltam. Szerencsére nem egy szállodában, hanem egy házban laktam, ami azért jóval otthonosabb. Apámat és anyámat sokszor felhívtam, sőt édesapám egyszer odarepült, anyám viszont – akárcsak egy hisztis díva – közölte, hogy maximum első osztályon ülve hajlandó New Jerseyből odáig utazni. Jerseyben nőttem fel, de ma már Los Angelesben vagyok otthon. Hollywoodban élek, imádok itt lenni, szerintem itt vannak a világ legjobb mexikói éttermei.

A szülei egyébként nézik a sorozatot?

Apám imádja, anyám szerint viszont túl erőszakos lett a végeredmény, és a sok vér elnyomja az igazi történetet. Pedig a véres jelenetek teljesen valótlanok, a filmtrükkök miatt dugig vannak túlzással. A Ryan közlegény nyitójelenete például sokkal brutálisabb, az ott rideg gyilkolászás.

A második évadban több lesz a szex és az erőszak?

Mindkettőt imádták a nézők az első évadban, így az alkotók arányaiban több ilyen jelenetet akartak felvenni. A küzdelmek fantasztikusak, a kaszkadőr csapatot nem véletlenül jelölték Emmy-díjra. A legtöbb csata green boxban készült, igazi háttér nélkül, imádtam kijárni a forgatásra és nézni a kollégáimat. Hihetetlenül ügyesek. Én még fele annyira sem vagyok az, ha fegyvert kell fogni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik