Szórakozás

Angelina és Brad eljegyezte egymást

A 48 éves Brad Pitt és a 36 éves Angelina Jolie 2005 óta alkot egy párt és hat gyermeket nevelnek közösen, de mindeddig nem tervezték, hogy egybekelnek.

Eljegyezte egymást Angelina Jolie és Brad Pitt – jelentette be az amerikai filmszínész szóvivője.

Cynthia Pett-Dante helyi idő szerint pénteken Los Angelesben elmondta, hogy az esküvő időpontját még nem tűzték ki, de a pár gyermekei nagyon boldogok az eljegyzés miatt. A 48 éves Brad Pitt és a 36 éves Angelina Jolie 2005 óta alkot egy párt és hat gyermeket nevelnek közösen, de mindeddig nem tervezték, hogy egybekelnek.

Az amerikai színésznőt fotósok a héten lencsevégre kapták egy Los Angeles-i múzeumban gyűrűsujján egy nagy gyémántgyűrűvel, amelynek tervezésében Brad Pitt is segédkezett.

A sajtóban Brangelina néven emlegetett pár korábban ellenállt a házasságkötést célzó nyomásnak, bár számos cikk beharangozta a “küszöbön álló esküvőt”. Pitt januárban azonban úgy nyilatkozott, hogy most már három saját és három fogadott gyermekük is sürgeti egybekelésüket.

Brad Pitt és Angelina Jolie egyaránt volt már házas. Pittnek egy ideig a többek között a Jóbarátok című tévésorozatból ismert Jennifer Aniston színésznő volt a felesége, Jolie pedig kétszer is férjhez ment, Billy Bob Thornton, illetve Johnny Lee Miller színészekhez, de mindkét házasság rövid életűnek bizonyult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik