Szórakozás

SP klippremierrel indít hétfőn megújult VIVA Interaktív

Április 16-tól megújult formátummal jelentkezik a VIVA Televízió legismertebb és legnépszerűbb műsora.

A külsőleg és belsőleg is megújult Interaktív ütősebb lesz, mint valaha: az első adás vendégeként SP a hagyományokhoz híven a VIVA nézőinek mutatja be Olyan szép című klipjét.

Új műsorokkal és letisztult megjelenéssel indul neki a tavaszi-nyári szezonnak a VIVA Televízió. A megújult Megálló és a közelmúltban indult RandomMarci mellett április 16-tól új arcokkal és felfrissített koncepcióval jelentkezik az Interaktív is. Iszak Eszterhez ketten csatlakoznak műsorvezetőként: Marcell, aki igazi energiabomba, valamint Pizsu, aki a csapat legfiatalabb tagja és méltó társa lesz Marcellnek az őrültségekben.

SP – ha lehet így fogalmazni – „öreg” bútordarab a zenetévé háza táján, nem lenne meglepő tehát, ha több feladata lenne, mint egy „átlagos” vendégnek. Szinte minden videóját a VIVA mutatta be először, és ez most sincs másként. A kisfilm az alkotói válságról és az abból való kiemelkedésről szól, főszereplője pedig Fenyő Iván.

“Eddigi karrierem során szinte az összes videoklipem a szerelmet és általában a párkapcsolati témákat érintette. Az új anyag sokkal komplexebb, és szerintem értékesebb gondolatiságot tartalmaz. Alapvetően az alkotói válságról és az abból való kiszabadulásról szól, de önmagunk keresése és a mélypontokból való felemelkedés éppúgy központi téma, mint egy huszonegyedik századi alkotó hétköznapi élete.”- mondta az énekes.

SP személyesen meséli majd el a kisfilmhez kapcsolódó élményeit, de lehet, hogy másról is lesz szó, mint egy sima klippremier. Ennél többet azonban nem árulhatunk el, jövő hétfőn úgyis minden kiderül!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik