Szórakozás

Áprilisban új évadok debütálnak a Universal Channelen

Erica Strange kalandjai a végéhez közelednek, de a Dilis detektívek még csak most lendülnek bele a nyomozásba.

Április közepén Az Erica világa negyedik, búcsú évada mellett a nem épp hétköznapi eszközeiről ismert nyomozók történetének harmadik szériája kerül képernyőre a Universal Channelen.

A legnépszerűbb sorozatok folytatásaként áprilisban két új évaddal is megörvendezeti nézőit a Universal Channel. A húsvéti sikerfilmek után április 11-től szerdánként a Dilis detektívek, míg április 15-től vasárnaponként az Erica világa kapcsolja ki a képernyő elé ülőket.

Erica Strange 32 éves nőként egy macskával az oldalán, munka és párkapcsolat nélkül már-már teljes kilátástalanságba burkolózva élte mindennapjait. Ekkor találkozott Dr. Tommal, aki egy szokatlan módszert ajánlott neki, mellyel megváltoztathatja egész életét. A terapeuta fiatalkorába repíti vissza, ahol mindent újraélve helyrehozhatja hibáit. Három évad epizódjain keresztül követhették a tévénézők miként bontakozik Erica élete, maga mögött hagyva a magányt és a sikertelenséget. Április 11-től a kalandozás utolsó epizódjai kerülnek képernyőre. Erica orvosi tanulmányokat folytat, emellett jól menő vállalkozása és idilli párkapcsolata virágzik. Kérdés, hogy a terápia utolsó szakaszában vissza tud-e térni jelenébe, a már részévé vált időutazásokat maga mögött hagyva.

A Dilis detektívek legújabb, harmadik évada is sok izgalmat ígér. A magánnyomozói prakszisról álmodozó Shawn Spencer talán végre megvalósíthatja régi álmát. A sorozat kutyaütő főszereplője egyelőre a rendőrség „alkalmi jobbkezeként” tevékenykedik társával, egyben gyermekkori barátjával Gus-szal. Shawn látnoki képességeket magáénak hazudva orvosolja a rendőrség megoldásra váró eseteit. A legújabb epizódokból kiderül, hogy a szélhámos Shawn, aki mellesleg rendőr édesapjától tanulta képességeit, meddig képes így lavírozni a rejtélyek sűrűjében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik