Szórakozás

Ráktól retteg a TV2 műsorvezetője

Édesanyja súlyos betegsége apropóján osztotta meg a daganatos betegségektől való félelmeit Majka. A TV2 műsorvezetője retteg, előbb-utóbb nála is felüti fejét a halálos kór.

Majka anyukájánál először 2000-ben diagnosztizáltak petefészek-daganatot. Az asszony a műtétnek és a kemoterápiának köszönhetően jobban lett, olyannyira, hogy 2005-ben gyógyultnak nyilvánították, azonban néhány éve újra kiújult a betegsége. A rapper elmondta, mindenben támogatja az édesanyját, aki kezelésekre jár és életmódot is váltott, vagyis újra felvette a harcot a gyilkos kórral.
“Anya különleges, soha nem panaszkodott, hogy valami baja van, egészen lehetetlen módon derült ki, hogy beteg” – emlékezett vissza a műsorvezető.

Majka azt is elárulta, náluk szinte a család  valamennyi  tagja súlyos kórral küzd, illetve küzdött. Bevallotta, fél attól, hogy előbb-utóbb nála is jelentkezik egy komoly betegség, hiszen már most érzi, hogy nem úgy működnek a dolgok, mint a húszas éveiben.

A TV2 műsorvezetője nem tagadja, édesanyja daganatos betegsége szorongásokat okoz számára is. “Én is félek, de mindig azt vallottam, ha a Jóisten ad egy olyan betegséget, ami ellehetetleníti  az életemet, az ne daganat legyen. Inkább úgy legyen végem, mint apának, aki 46 évesen halt meg szívinfarktusban” – vélekedik Majka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik