Szórakozás

Megmutatjuk Ákos új arcát!

Április 12-én 18:55-kor érdemes nézni a VIVA TV-t. Ákos, a Kossuth-díjas dalszerző-énekes teljesen új arcát mutatja meg az Előkelő idegen című vadonatúj videójában.

Az elektronikus hangzásvilágú dal mellé igazán meglepő látvánnyal szolgál Ákos. A klipben Kálloy-Molnár Péter a főszereplő, de Brózik Klári és Sári Évi mellett Ákos két gyermeke is szerepet kapott.

Szemfesték, elektronikus hangzás, csillogó kiegészítők, meglepő ruhák, nosztalgikus szintipop. Ez Ákos Előkelő idegen című klipje. A dalszerző-énekes legújabb szerzeménye nem mindennapi megjelenéssel debütál a VIVA TV képernyőjén.

„Az Előkelő idegen az a furcsa, helyenként édeskés ügy, amit nosztalgiának hívunk. A dal egy programadó nóta, szintipopos hangszerelésével és a szövegével is azt akarja felvezetni, amire most készülünk: egy nosztalgikus, parodisztikus, büszke előadást és lemezt. Kamaszkorunk zenéjében gyökerezik, de nem akarjuk ugyanazt csinálni, mint akkor: ez a 2012-es változat” – mondta Ákos.

A különleges zenekari jelenetek mellett Kálloy-Molnár Péter, Brózik Klári és Sári Évi látható a főbb szerepekben. Az énekes ismét saját forgatókönyve alapján rendezte meg a kisfilmet, amelyben Anna és Kata lánya is megjelenik. Ákos legújabb klipjét elsőként a hazai tévécsatornák közül a VIVA TV nézői láthatják. Érdemes április 12-én este 18:55-kor a zenetévére kapcsolni!

Ákos Előkelő idegen klippremier

április 12., 18:55 VIVA TV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik