Szórakozás

Eljegyezte barátnőjét Gallusz Niki

Gallusz Nikivel kapcsolatban nemrég robbant a hír, miszerint a színésznő leszbikus kapcsolatban él egy másik hölggyel.

Több mint másfél éve, egy szórakozóhelyen ismerkedett meg egymással Gallusz Niki és jelenlegi párja, Laura. Az ismeretségből hamar szerelem lett. Aztán összeköltöztek, és lapunk értesülései szerint ma már jegyben járnak.

– Művészberkekben az a hír járja, hogy Nikinek és Laurának annyira komolyak a szándékai, hogy nemrég már el is jegyezték egymást, és szeretnének regisztrált élettársi kapcsolatban élni – árulta el a Borsnak egy neve elhallgatását kérő bennfentes. Erről tanúskodhat az a szívecskés gyűrű, amit a színésznő legutóbbi televíziós interjúja során viselt. A piros szívet ábrázoló motívum egyébként különleges jelentőséggel bír a pár számára, ugyanis a közelmúltban mindketten az alkarjukra tetováltattak egy-egy, piros szívekből álló végtelenjelet, ami örökké tartó szerelmüket hivatott szimbolizálni.

Szerettük volna kifaggatni Gallusz Nikit is az üggyel kapcsolatban, de a színésznő noha nem cáfolta, de nem is kívánta kommentálni értesülésünket. – Nincs mondanivalóm ezzel kapcsolatban, mert egy végeláthatatlan történet venné kezdetét. Erről inkább semmit – zárta rövidre a beszélgetést Gallusz.

Nem ez az első eljegyzési gyűrű Niki kezén. Korábban három férfival is tervezgetett esküvőt, de mindegyikükkel szétváltak útjaik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik