Szórakozás

Újra szingli az ausztrál bombanő

Újabb sztárpár kapcsolata futott zátonyra a napokban: Dannii Minogue és partnere, Kris Smith közel négy együtt töltött év után szakítottak egymással. A hírt maga az énekesnő is megerősítette, a barátok pedig azt is elmondták, hogy a rögbijátékosból lett modell már ki is költözött a család házából, magára hagyva Danniit és 21 hónapos fiukat, Ethant.

Smith és Minogue 2008-ban, Ibizán ismerkedtek meg egymással, és Ethan születése előtt, 2010 júliusában költöztek Melbourne-be, hogy közel legyenek Dannii családjához, azonban az életüket nagyon megnehezítette, hogy mindketten rendkívül elfoglaltak. Míg az énekesnő az Australia’s Got Talent című tehetségkutató zsűritagjaként rendszeresen forgatásokra járt, Smith a Myer áruházlánc arca lett, így gyakran előfordult, hogy nem is ugyanabban a városban tartózkodtak, és csak ritkán látták egymást. Szakításukat sokan nem is tartják meglepőnek, főleg azután, hogy Smith néhány hete a Twitteren azt írta: nem tudja már, mi a dolga az életben, csak abban biztos, hogy nagyon szereti a fiát.


Fotó: Northfoto

Dannii Minogue a történtekről szintén a Twitteren adott hírt. Az énekesnő rövid üzenetében azt írta: „Még mindig nagyon fontosak vagyunk egymásnak, és azt kérjük, hogy tartsa mindenki tiszteletben a magánéletünket ebben a nehéz időszakban, főként a fiunk, Ethan érdekében, aki mindkettőnk életében a legfontosabb marad.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik