Szórakozás

Saját halálával szembesült Mihályfi Balázs

Németh D. László

2012. 04. 06. 18:29

A sikersorozat testvérgyilkosságának drámai eseményei abszurd szituációba keverték Mihályfi Balázst.

A kettős karaktert alakító színész a halállal került drámai közelségbe. A forgatási jeleneteket nem élte meg kellemetlenül, de az idő múlása gondolkodóba ejtette.

Mihályfi Balázs Konrádként állt testvérének, Richárdnak ásott sír felett. Megdöbbentő fordulatok a sorozat eseményeiben, nem mindennapi helyzetek egy színész számára. Mihályfi Balázs sírkőbe vésett önarcképével nézett farkasszemet. A morbid szituáció nem rázta meg a rutinos sorozatsztárt, ennek ellenére persze hatással volt gondolataira.

„Nem érintett drámai módon a jelenet, persze ilyenkor elgondolkodik az ember saját életén, az évek múlásán.  Igazán bizarr volt a saját fotómat látni a fejfán, ráadásul még a születési dátum is közel azonos volt.” – számol be a forgatás gyászos pillanatairól Mihályfi Balázs. – „Viszont egyfajta párhuzamot vélek felfedezni az ismert mondással, miszerint kinek halálhírét keltik sokáig él. Bízom benne, hogy ez érvényesül majd saját sorsom alakulásában is.” – teszi hozzá a sorozat Konrádja.

A Jóban Rosszban immáron Fehér Richárd karakterét maga mögött hagyva ontja majd az újabb izgalmakat. Konrád testvérétől megszabadulva szövögeti tovább terveit Csillagkúton.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Budapest, 2017. június 22.
Egy férfi ásványvizet iszik Budapesten 2017. június 22-én. Másodfokú hõségriasztást adott ki Szentes Tamás, az országos tisztifõorvosi feladatokért felelõs helyettes államtitkár június 22-én 0 órától június 26-án 24 óráig.
MTI Fotó: Mohai Balázs

Abnormálisan meleg lesz 2022-ig

HAMBURG, GERMANY - JULY 7:   (RUSSIA OUT)  German Chancellor Angela Merkel (R) and Russian President Vladimir Putin (L) arrive to the plenary session at the G20 Summit on July 7, 2017 in Hamburg, Germany. (Photo by Mikhail Svetlov/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.