Szórakozás

Saját halálával szembesült Mihályfi Balázs

Németh D. László
Németh D. László

2012. 04. 06. 18:29

A sikersorozat testvérgyilkosságának drámai eseményei abszurd szituációba keverték Mihályfi Balázst.

A kettős karaktert alakító színész a halállal került drámai közelségbe. A forgatási jeleneteket nem élte meg kellemetlenül, de az idő múlása gondolkodóba ejtette.

Mihályfi Balázs Konrádként állt testvérének, Richárdnak ásott sír felett. Megdöbbentő fordulatok a sorozat eseményeiben, nem mindennapi helyzetek egy színész számára. Mihályfi Balázs sírkőbe vésett önarcképével nézett farkasszemet. A morbid szituáció nem rázta meg a rutinos sorozatsztárt, ennek ellenére persze hatással volt gondolataira.

„Nem érintett drámai módon a jelenet, persze ilyenkor elgondolkodik az ember saját életén, az évek múlásán.  Igazán bizarr volt a saját fotómat látni a fejfán, ráadásul még a születési dátum is közel azonos volt.” – számol be a forgatás gyászos pillanatairól Mihályfi Balázs. – „Viszont egyfajta párhuzamot vélek felfedezni az ismert mondással, miszerint kinek halálhírét keltik sokáig él. Bízom benne, hogy ez érvényesül majd saját sorsom alakulásában is.” – teszi hozzá a sorozat Konrádja.

A Jóban Rosszban immáron Fehér Richárd karakterét maga mögött hagyva ontja majd az újabb izgalmakat. Konrád testvérétől megszabadulva szövögeti tovább terveit Csillagkúton.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.