Szórakozás

Forró! Színpadon vetkőzött a TV2 sztárja

Gyorsan ráérzett a siker titkára Bihal Roland. A megasztáros félmeztelenül adta elő klubkoncertes dalát a minap. Bozontnak és Talán Attilának azonban ilyen trükkre sem volt szüksége, őket folyamatosan bombázzák rámenősnél rámenősebb rajongólányok.

A szó szoros értelmében kivetkőzött magából az e heti Megasztár-klubkoncerten Bihal Roland. A No Thanx egykori zenésze annyira belemelegedett az éneklésbe, hogy ledobta pólóját és félmeztelenül állt színpadra. A siker természetesen nem maradt el, és szinte biztosra vehető, hogy felsőtest-villantásával Roland jó néhány új lányrajongót szerzett magának.

A megasztáros fiú valószínű másnap reggelre sem bánta meg vetkőzését, sőt, hivatalos Facebook-oldalára fotót is töltött fel magáról, amit így kommentált: “Kicsit a végére elfogyott a ruhám”. Ahogy sejteni lehetett, a post hozzászólói egytől egyig fiatal lányok voltak, akik arra kérték Rolandot, hogy a következőkben se hagyjon fel “vetkőzős jószokásával”.

A No Thanx révén már ismert Rolandon kívül a többi Mega-tehetség is egyre nagyobb rajongó táborral rendelkezik. Mint ahogy már megírtuk, Burgess Benjit tinilányok hada bombázza szerelmes üzenetekkel, Talán Attilának és Bozontnak pedig a szokásosnál is rámenősebb rajongója akadt.

Nagy Kristóf Bozont arról beszélt, hogy olyan üzenetet kapott egy lánytól, amelyet olvasva még ő is elszégyelte magát, sőt… “Ez ijesztő, olyan dolgokat tudott, mintha követett volna, nem tudom hova tenni, ijesztő” – hangsúlyozta a fiú. Attila arról mesélt, hogy olyan lánnyal még nem találkozott, aki kerekperec felajánlkozott volna neki, de volt, aki nagyon furcsán, zavarodottan közeledett hozzá, amivel képtelen volt mit kezdeni. “Ezt nehéz, fura kezelni” – vélekedik a szőke énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik