Szórakozás

Bűncselekmény sértettje lett az RTL Klub egykori sztárja

Ismeretlen elkövető törte fel Béres Anett e-mailjeit. A ValóVilág egykori szereplője feljelentést tett.

A napokban posztolta ki Facebook-oldalára Béres Anett, hogy feltörték e-mail postafiókjait. Az egykori ValóVilág-szereplő a Hír24-nek elmesélte, először nem hitte el, hogy komoly dologról van szó, és abban bízott, másnap be tud már lépni e-mailjeibe, de nem így történt.

A csinos szőke lány el sem tudja képzelni, ki és miért változtatta meg jelszavát és garázdálkodik a levelezésében, azt azonban kijelentette, barátaiban és ismerőseiben teljesen megbízik. VV Anett azonnal felvette a kapcsolatot az üzemeltetőkkel, de egyelőre nem tudja használni a levelesládákat, ami fennakadást okoz mindennapi életében.

“Nem félek attól, hogy visszaélnek az e-mailjeimmel, hiszen semmi olyat nem tároltam ott, ami ne kerülhetne nyilvánosságra. Viszont sokszor e-mailben intézem az üzleti ügyeimet, és ha valóban rosszakaróról van szó, azokban árthat nekem” – osztotta meg aggályait Anett.

A ValóVilág egykori szereplője néhány nap gondolkodás után úgy döntött, feljelentést tesz a rendőrségen. “Az egyik postafiók üzemeltetője például kerek-perec kijelentette, hogy csak akkor tudják vizsgálni az ügyet, ha feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen” – mesélte Anett, aki tegnap fel is kereste a hatóságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik