Szórakozás

12. alkalommal osztja ki zenei díjait a VIVA Tv

Kiderült az idei VIVA Comet gála időpontja és helyszíne. Az áprilisban megújuló zenecsatorna június 14-én rendezi meg nagyszabású díjátadóját a Papp László Budapest Sportarénában, immáron 12. alkalommal.

A VIVA Comet gála évek óta a nyár egyik legfontosabb zenei és társasági eseménye, amely idén is óriási meglepetéseket tartogat. A látványos show-elemekben bővelkedő díjátadót a tavalyi siker után ismét a Papp László Budapest Sportarénában tartják majd, ezúttal június 14-én.

Az április elején teljes tartalmi és arculati változást végrehajtó VIVA idén is élőben közvetíti majd a nyár legnagyobb díjátadó buliját. A tavalyi Cometen több ezres közönség ünnepelte a zenei élet legnagyobbjait és olyan nevek vehettek át díjakat, mint SP (A legjobb férfi előadó), Wolf Kati (A legjobb női előadó) vagy éppen Tóth Gabi, aki Elég volt! című videójával kiérdemelte A legjobb videoklipért járó elismerést.

„A VIVA Televízión végbemenő jelenlegi teljes arculati váltás, amelynek során letisztult, egységes külsőt kapott a csatorna, a Comet gála megjelenésében is látszik majd.” – nyilatkozta Lakinger József, a Viacom Global Hungary marketingvezetője a szervezés alatt álló díjátadóról – „A tartalmi megújulás miatt a fellépők között is lesznek meglepetések, amelyek azt tükrözik, hogy a VIVA nyit az újabb zenei trendek felé.”- tette hozzá a szakember.

A gála előkészületei már elkezdődtek, hamarosan pedig az is kiderül, hogy kik szállnak idén versenybe a 12. VIVA Comet díjaiért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik