Szórakozás

Több tíz évet öregedett Südi Iringó

Südi Iringó ismét feltűnik a televízió képernyőjén, ezúttal a Jóban Rosszban sorozatának idős tánctanárnőjeként.

A táncosnőt több órán át öregítették a sminkesek, hogy igazán élethűek legyenek a ráncai.

Április első hetén Südi Iringó a TV2 sikersorozatában debütál. Igazán testhezálló szerepben csöppen Csillagkút életébe, egy nagymamakorú tánctanárnőt alakít, melynek kapcsán számtalan ránc mögé rejtették a fiatal szépséget. Iringó reméli, hogy a valóságban nem látszik majd rajta ilyen drasztikusan az idő múlása.

„Egy igazán kedves és aranyos idős nő szerepébe kellett bújnom, azonban ennek érdekében hihetetlenül elöregítették a bőröm. Gumis anyagot kentek az arcomra, amit összenyomkodtak, és így varázsoltak rám ráncokat. Ez elég kényelmetlen viselet volt, úgy éreztem, mintha kicsi lenne a bőr a fejemre, lényegében egy levegő nélküli maszkot húztak rám” – mesél a többórás átalakulásról Südi Iringó. – A családban soha nem volt senki ennyire ráncos, még a közel nyolcvanéves nagymamámon sincs ennyi ránc. Remélem, hogy én is jó géneket örököltem e téren, biztos vagyok benne, hogy nem fogok így elcsúnyulni” – teszi hozzá a táncosnő.

„Maga a szerep nagyon tetszett, és rendkívül korrekt kis csapattal dolgozhattam együtt a Jóban Rosszban forgatásán. Nagyon profin zajlott minden, valamint beleláthattam abba is, hogyan készülnek a jelenetek. Meglepődtem, hiszen sok mindenről nem is gondoltam, hogy így működik” – árulta el Iringó.

Táncosnőként már meghódította a színpadot, most kiderül, hogy színésznőként mennyire lopja be magát a nézők szívébe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik