Szórakozás

Szakított a TV2 botrányos életű sztárja

Azt hitte, megtalálta az igazit, mégis szakított a párjával az Összeesküvők Marcija.

Bár néhány hónappal ezelőtt az ÖsszeEsküvőkből megismert Marián arról mesélt, végre, megtalálta az igazit, most mégis újra egyedülálló. Az egykori valóságshow szereplő olyannyira komolyan gondolta kapcsolatát Petrával, hogy néhány hét után Budapestre költözött, hogy együtt folytassák életüket és közös vállalkozást indítsanak.

Marci a Hír24-nek elmondta, hiába szerették egymást Petrával, mégsem tudtak együtt élni. “Ami távkapcsolatként remekül működött, miután már én is Pesten éltem egyre nehezebben ment. Kiderült, mégsem vagyunk annyira egy hullámhosszon, mint gondoltuk, és egyre több vita és veszekedés volt köztünk. Jobbnak láttuk, ha elválnak útjaink. Így persze a közös szépségszalonból sem lesz semmi, úgy döntöttem, a testvéreimmel dolgozom majd együtt” – szögezte le Marián.

Az ÖsszeEsküvők nőcsábásza azonban most, szakítása után sem hazudtolja meg magát. “Aztóta is vannak nők az életemben, de egyik sem komoly kapcsolat, többnyire kalandok” – vallotta be Marci. A fiú azt azonban hozzátette, nem erre, sokkal inkább igaz szerelemre vágyik. “Amióta ismert lettem, félek, nem magamért kedvelnek a lányok. Bár most találkoztam valakivel, aki őszintének tűnik és nekem is szimpatius. Ki tudja, talán lehet valami belőle…” – vélekedik a volt valóságshow-szereplő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik