Szórakozás

Nem mindennapi regényjelenetek a Jóban Rosszban epizódjában

A rendhagyótól eltérő, színpadi momentumok kelnek életre a Bodolai házaspár főszereplésével.

A sorozat Emiljének készülő műve kapcsán egy regényvilágba csöppenhetnek a nézők. Csillagkút eseményeiből kiszakadva, remek kihívásként élték meg a színészek a feladatot.

A sikersorozat rendhagyó jelenetekkel gazdagodik, hiszen Bodolai Böbe és Bandi Emil regényének zárásaként új karakterek bőrébe bújva szórakoztatja a rajongókat. A színpadi alakításra hajazó felvételek  greenbox technikával készültek, mely újdonság volt a sorozatban alkalmazott technikai hátteret tekintve. Felejthetetlen élményeként és különleges kihívásként élte meg Cseke Katinka és Tóth Roland, az egyébként fárasztó forgatást. Mihályfi Balázzsal örömmel dolgoztak együtt, hiszen eddig nem nyílt erre alkalmuk.

„Egészen más volt, mint amit a Bodolai családként megélünk a sorozat berkein belül. Greenbox technikával forgattunk, ez nagyban megnehezíti az alakítást, hiszen nem minden adott. Sokkal több koncentrációt és odafigyelést igényel, hiszen mi is csak később láthattuk egészében a végkifejlettett.” – meséli a regény jeleneteiben Andreast alakító Roland. –    „Összességében nagyon szórakoztató volt, olyan filmes helyzetbe csöppenhettünk ezáltal, amit egy jutalomjátékként könyvelünk el. Remélem, hogy a nézőket is meglepjük ezzel, és örömmel fogadják majd.” – teszi hozzá lelkesen a sorozat Bandija.

„Rengeteget nevettünk, ráadásul igazi színpadi alakításnak megfelelő helyzetbe kerültünk ezáltal. Andreas és Elizabeth szerelmének kibontakozását, azaz Emil romantikus regényének záró fejezetét vittük vászonra.” – számol be Cseke Katinka. „Ekkor derül ki, hogy Elizabeth apja White ezredes, akit Mihályfi Balázs alakít a jelenetben. Ennek külön örültem, mert forgathattunk ezáltal Balázzsal is, akit rendkívül tehetséges színésznek tartok, de a sorozat története szerint eddig nem volt alkalmunk együtt játszani.” – folytatja a Bodolai család Böbéje.

A sorozat tehát a hétköznapi rutintól eltérő szálakat tartogat a Jóban Rosszban nézői számára, melyben Csillagkutat elhagyva romantikázhatnak a képernyők előtt. A kórházból kilépve a szafarira kalandozva fakadhatnak mosolyra a rajongók.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik