Szórakozás

Erősödik Czutor Zoli libidója

Czutor Zoltán, a Belmondo frontembere Szegeden zsűritag lesz egy tehetségkutató versenyen és szubjektív tárlatvezetést tart a John Lennon kiállításon.

Itt a tavasz, tombolnak a hormonok, csúcsra jár a Belmondo libidója is. A zenekar klipet forgatott a Libidó című dalhoz és országszerte energikus klubkoncerteken táncoltatja meg a közönséget.

– A libidó minden ember életében fontos, hiszen sok pozitív energia és motiváló erő kapcsolódik hozzá, pláne tavasszal. A kétértelmű dalszöveg afféle abszurd locsolóversként is felfogható, ezért a klip is hasonló hangulatú. A szereplők a tévés teleshop műsorok stílusában, irreális ígéretekkel próbálják rátukmálni a vevőkre a Libidó nevű termékcsaládot, miközben játszik a zenekar. A Libidó című számunk elég mozgalmas és a koncerteken már bizonyított, ezért döntöttünk úgy, hogy ehhez készüljön az új klip – mondta Czutor Zoltán, a Belmondo dalszerző-frontembere.

Czutor Zoltán zsűritag lesz “A siker útján” című zenei tehetségkutató verseny döntőjében Szegeden. Az esemény után fel is lép a Belmondo zenekarral a legendás Rock Klubban, ahol tinédzserként és kezdő zenészként maga is bontogatta a szárnyait kerek 20 évvel ezelőtt.

A frontemberrel április 18-án újra találkozhatnak a rajongók Szegeden, hiszen Czutor Zoltán szubjektív tárlatvezetést tart a REÖK-ben a “The Art of John Lennon” című kiállításon, ahol személyes történetekkel, valamint John Lennon szerzeményeivel és kedvenc dalaival idézi meg a zseniális művész emlékét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik