Szórakozás

Lynettre hajaz Betti?

Talán érzéki csalódás csupán, de az Én is szép vagyok című műsor végére a 36 éves Filus Bettiből Lynettet, vagyis Felicity Huffmant varázsol elénk Lakatos Márk.

Éppen aktuális a hasonlóság felfedezése, hiszen a szerdai átalakító műsor a Született feleségek után következik a televízióban, így a nézők azonnal össze tudják hasonlítani a két szőke hölgyet. Ugye, mennyire egyformák? Reméljük, Lakatos Márk műsorának végére a magyar édesanya nem a Lila akác közben, hanem a saját nyugodt és vidám, helyére került életében érzi majd magát.

Márk szerint minden nő magában hordozza a változás csodáját, ő csak segít elővarázsolni azt. Ezúttal is sikerrel járt, mert vendége nem csak fizikailag, de lelkileg is teljesen újjászületett. Az átváltozásnak Betti két lánya örül a legjobban, hiszen édesanyjukat éveken át verte a férje, emiatt volt szükség mind a külső, mind pedig a belső változásra. A cél, hogy Betti újra elfogadja önmagát, és tükörbe tudjon nézni szép, sikeres nőként. A műsorból kiderül, mennyit változott a többnyire fekete és szürke ruhákat hordó bróker hölgy, akinek a mosoly eddig csupán álca volt a külvilág felé…

Én is szép vagyok! – szerda esténként 23.20-kor a Tv2 műsorán!

Betti története április 4-én látható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik