Szórakozás

Ezért féltette fiát Gesztesi

Hamarosan a TV2 képernyőjén tűnik fel a sikersorozat kalandvágyó rezidenseként Gesztesi Máté. A 22 éves fiatalember elmondta, könnyen azonosul karakterével, hiszen mindketten hasonló nyitottsággal vetik magukat az élet váratlan fordulatai elé.

Ismert színészek gyermekeként Máté hamar közelkerült a rivaldafényhez, többször kacérkodott a színpad közelségével, ám elsősorban rendezőként szeretne erre a pályára lépni. A színészszakmától többen óvva intették, eleinte, édesapja, Gesztesi Károly is, aki azóta azonban már támogatja döntéseiben.

“Nem volt igazán rutinom, de a stáb rendkívül profi és nagyon sokat segítenek, szeretettel fogadtak a sorozatban. Nem tartom kimondottan sem előnynek, sem hátránynak a szüleim ismertségét, olyanokkal veszem körbe magam, akik az embert látják bennem, és önmagamért szeretnek. A szakma kiszámíthatatlanságából, nehézségeiből adódóan sok színész féltett ettől a pályától, édesapám azonban maximálisan támogat, bármerre is vigyen utam.” – árulta el Máté, aki a Csillagvirág klinika új rezidenseként érkezik a sorozatba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik