Szórakozás

Korhatáros lett Lady Gaga koncertje Dél-Koreában

Rendeletben tiltották be Dél-Koreában, hogy Lady Gaga, amerikai popdíva koncertjét 18 év alatti fiatalok megtekinthessék.

Az énekesnő The born this way ball című lemezének turnéját április 27-én kezdi a szöuli olimpiai stadionban. A díva harmadik világturnéjának koncertjére korábban csak 12 év alatti gyermekek nem válthattak jegyet, a koreai médiahatóság azonban 18 évre felemelte az alsó korhatárt – közölte pénteken a Hyundai Card, az eseményt szervező ügynökség. “A vállalat tiszteletben tartja a hatóság döntését, így visszafizeti a jegyek árát a 18 évnél fiatalabbaknak” – hangoztatta a Hyundai Card neve elhallgatását kérő munkatársa.

A koncert miatt számos dél-koreai vallási szervezet tiltakozásának adott hangot, a homoszexualitást propagáló és a nyílt szexuális utalásokat tartalmazó műsor ellen emelték fel szavukat. Szöul lesz Lady Gaga 110 állomásos turnéjának első helyszíne. A Twitter közösségi oldalon rekordszámú, 22 millió követővel büszkélkedő különc énekesnő ezután Hongkongban, Japánban, Szingapúrban, Új-Zélandon és Ausztráliában összesen hat koncertet ad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik