Szórakozás

Cristiano Ronaldo és Rafa Nadal csatája

A világ két zseniális atlétája, Rafael Nadal és Cristiano Ronaldo a teniszpályán néznek farkasszemet egymással, és a Nike legújabb reklámfilmjében összemérik technikai tudásukat és kirobbanó gyorsaságukat.

Az új Mercurial Vapor VIII-hoz készült videó megmutatja, milyen teniszjátékos a portugál csatár és hogy megy a foci a spanyol teniszbajnoknak.

Rafael Nadal csendes, nyugodt teniszklubjában gyakorolja csavart szerváit, amikor egy sportautó dübörögve megzavarja koncentrációját. A pályára Cristiano Ronaldo sétál be, hogy kihívja a salakkirályt egy meccsre.

A két sportsztár először vicces adogatásba kezd, Nadal csupán könnyed röptéket ad Ronaldónak. Az aranylabdás focistának azonban nem kell teniszütő, a kirobbanó gyorsaságot és villámgyors irányváltást segítő Mercurial Vapor VIII stoplisában erőlködés nélkül, lazán rúgja vissza a labdákat.

A játék hamarosan komolyra fordul: ahogy egyre jobban belemelegednek a fiúk, úgy repkednek a bivalyerős tenyeresek, fejesek, röpték és kapáslövések. A játék végén aztán Rafa taktikát vált, és ő is focicipőt húz…

Az elképesztő meccs közben pedig pörög a Nike reklámfilmje, amelyben a sport két korszakos zsenije mutatja be hihetetlen technikai tudását, a világ minden pontján csodált gyorsaságát és a játék feltétlen örömét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik