Szórakozás

Gesztesi Károly fia is Jóban Rosszban

Hamarosan a TV2 képernyőjén tűnik fel a sikersorozat kalandvágyó fiatal orvosaként Gesztesi Máté.

Statisztált már a Nemzeti Színház színpadán, forgatott már ifjúsági sorozatban, szinkronizált, és Amerikát is megjárta, most pedig Csillagkúton bizonyít. Máté könnyen azonosul karakterével, hiszen mindketten hasonló nyitottsággal vetik magukat az élet váratlan fordulatai elé.

Ismert színészek gyermekeként Máté hamar közelkerült a rivaldafényhez, többször kacérkodott a színpad közelségével, elsősorban rendezőként szeretne erre a pályára lépni. Amerikában töltött évei alatt színészosztályban képezte magát, hazatérve mégis a Corvinus Egyetemre vitte útja, mellyel párhuzamosan szinkronstúdiókban is felbukkant. A színészszakmától többen jó szívvel óva intették, édesapja, Gesztesi Károly azonban támogatja döntéseiben.

„Nem volt igazán rutinom, de a stáb rendkívül profi és nagyon sokat segítenek, szeretettel fogadtak a sorozatban. Nem tartom kimondottan sem előnynek, sem hátránynak a szüleim ismertségét, olyanokkal veszem körbe magam, akik az embert látják bennem, és önmagamért szeretnek. A szakma kiszámíthatatlanságából, nehézségeiből adódóan sok színész óva intett ettől a pályától, édesapám azonban maximálisan támogat, bármerre is vigyen utam.” – árulta el Máté, aki a Csillagvirág új rezidenseként érkezik a sorozatba.

Szentesi Gábor rezidenssel sok szempontból hasonló szakaszban van Máté élete. A fiatal színészpalánta gimnáziumban ráadásul az orvosi hivatás felé kacsingatott.

„Szentesi Gábor karaktere meglehetősen közel áll hozzám. Mindketten a tapasztalatgyűjtés időszakában vagyunk, nyitottan vetjük bele magunkat az újdonságokba, nem tudván mit hoz a holnap. A kalandvágy hajt minket, új szerelmet és célokat keresve. A fiatal rezidens a zenébe merülve találja meg a felszabadultságot, akárcsak én. Ráadásul gimnáziumban komolyan készültem az orvosi pályára, ami végül nem jött össze. Azonban kisebb hipochondria jellemez, képes vagyok kis apróságokkal is az orvost hívni.” – nyilatkozza a Jóban Rosszban ifjonca.

Hamarosan kiderül, milyen kalandokba csöppen Gábor a klinika szövevényes közegében, ki veti ki hálóját a rejtélyes lelkületű jóképű rezidensre, aki minden bizonnyal estéről estére a hölgyrajongók új kedvencévé válik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik