Szórakozás

Gesztesi Károly fia is Jóban Rosszban

Németh D. László
Németh D. László

2012. 03. 29. 16:40

Hamarosan a TV2 képernyőjén tűnik fel a sikersorozat kalandvágyó fiatal orvosaként Gesztesi Máté.

Statisztált már a Nemzeti Színház színpadán, forgatott már ifjúsági sorozatban, szinkronizált, és Amerikát is megjárta, most pedig Csillagkúton bizonyít. Máté könnyen azonosul karakterével, hiszen mindketten hasonló nyitottsággal vetik magukat az élet váratlan fordulatai elé.

Ismert színészek gyermekeként Máté hamar közelkerült a rivaldafényhez, többször kacérkodott a színpad közelségével, elsősorban rendezőként szeretne erre a pályára lépni. Amerikában töltött évei alatt színészosztályban képezte magát, hazatérve mégis a Corvinus Egyetemre vitte útja, mellyel párhuzamosan szinkronstúdiókban is felbukkant. A színészszakmától többen jó szívvel óva intették, édesapja, Gesztesi Károly azonban támogatja döntéseiben.

„Nem volt igazán rutinom, de a stáb rendkívül profi és nagyon sokat segítenek, szeretettel fogadtak a sorozatban. Nem tartom kimondottan sem előnynek, sem hátránynak a szüleim ismertségét, olyanokkal veszem körbe magam, akik az embert látják bennem, és önmagamért szeretnek. A szakma kiszámíthatatlanságából, nehézségeiből adódóan sok színész óva intett ettől a pályától, édesapám azonban maximálisan támogat, bármerre is vigyen utam.” – árulta el Máté, aki a Csillagvirág új rezidenseként érkezik a sorozatba.

Szentesi Gábor rezidenssel sok szempontból hasonló szakaszban van Máté élete. A fiatal színészpalánta gimnáziumban ráadásul az orvosi hivatás felé kacsingatott.

„Szentesi Gábor karaktere meglehetősen közel áll hozzám. Mindketten a tapasztalatgyűjtés időszakában vagyunk, nyitottan vetjük bele magunkat az újdonságokba, nem tudván mit hoz a holnap. A kalandvágy hajt minket, új szerelmet és célokat keresve. A fiatal rezidens a zenébe merülve találja meg a felszabadultságot, akárcsak én. Ráadásul gimnáziumban komolyan készültem az orvosi pályára, ami végül nem jött össze. Azonban kisebb hipochondria jellemez, képes vagyok kis apróságokkal is az orvost hívni.” – nyilatkozza a Jóban Rosszban ifjonca.

Hamarosan kiderül, milyen kalandokba csöppen Gábor a klinika szövevényes közegében, ki veti ki hálóját a rejtélyes lelkületű jóképű rezidensre, aki minden bizonnyal estéről estére a hölgyrajongók új kedvencévé válik.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

A video grab from footage broadcast by the UK Parliament's Parliamentary Recording Unit (PRU) shows Britain's Prime Minister Theresa May as she speaks in the House of Commons in London on January 15, 2019, before MPs vote on the government's Brexit deal. - Parliament is to finally vote today on whether to support or vote against the agreement struck between Prime Minister Theresa May's government and the European Union. (Photo by HO / PRU / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT " AFP PHOTO / PRU " - NO USE FOR ENTERTAINMENT, SATIRICAL, MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.