Szórakozás

Damu apja: belehalhatunk a börtönbe!

Érzése szerint a fia, és ő maga sem élheti túl azt, hogy Damu Rolandnak börtönbe kell majd vonulnia. Damu Rudolf, Damu apja a Frizbi felvételén zokogott gyermeke miatt.

A jogerős ítélet és fia szívinfarktusgyanúja óta először ült kamerák elé Damu Rudolf, Roland édesapja. A hatvanéves férfi hosszasan mesélt fia és volt menyasszonya kapcsolatáról, és azt sem titkolta, meggyőződése, hogy Tímea csak az ígéretét tartotta be. A lány ugyanis Rudi bácsinak még évekkel ezelőtt azt mondta, ha Roland megcsalja, kicsinálja. A TV2-n vasárnap este adásba kerülő interjúban számos megdöbbentő történetet követően ugyanakkor a férfi sem bírt az érzéseivel, és zokogva mondta el, milyen következménye lehet, ha Rolinak tényleg be kell vonulnia.


Damu Rudolf is összeomlott (Fotó: TV2)

– Nem lehet túlélni, nem lehet – nyelte a könnyeit, majd azt hangoztatta, ha kell, Strasbourgig is elmennek. – Beteg vagyok, a fiam is, nem hiszem, hogy túlélhetjük ezt – magyarázta.

A  múlt heti ítéletet éppen Damu Rudolf hatvanadik születésnapján hirdették ki, azóta a férfi teljesen összetört. Meggyőződése, hogy Rolit olyan dolog miatt ítélték el, amit el sem követett. És egy olyan lány, aki sokat köszönhetne neki. Roland ügyvédje azt is elmondta, ügyfelét sajnos tényleg megviselte az elmúlt másfél év.

– Életveszélyben van. Most orvosszakértők fogják vizsgálni az egészségügyi állapotát és a szívét. A halasztás az egészségi állapota miatt válhat esedékessé, ezt nem kitaláltuk, ezt hozta az élet. De ha már így alakult, akkor élünk a lehetőséggel – magyarázta dr. Ruttner György.

A felvételt követően Roland is megjelent a TV2 székházánál, és munkatársunkkal váltott is pár szót.

Elsősorban arról érdeklődött, hogy viselte apja a felvételt, de nem titkolta véleményét volt menyasszonyáról sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik