Szórakozás

Titkos rajongóként hódított Egri Bálint

Újabb szerelem édesíti meg a hackerek életét: ám ezúttal nem a féltékenység és a halálos szenvedély mozgatja a szálakat, hanem az első igazi, mindent felülíró szerelem.

Egri Bálint a technika segítségével hódítja meg választottját, ám a színész bevallotta: nemcsak a filmvásznon, az életben is hasznát vette már a modern kütyüknek.

A Hacktion sorozat zöldfülű zsenije, Egri Bálint már régóta ostromolja a csinos és szenvedélyes matematikust alakító Tóth Esztert. A csajozásban kissé szerencsétlen Wotan sikertelen közeledésén csak nevetnek társai, ám most először nem marad viszonzatlanul a próbálkozása: amikor az ifjú szerelmes feltöri a lány exének telefonját, Maya csókkal jutalmazza a vakmerő tettet.

Egri Bálinttal nemcsak a sorozatban, hanem a magánéletében is előfordult már, hogy a technikát hívta segítségül a kiszemelt hölgy meghódításához.

„Egyszer kiszúrtam a tömegben egy gyönyörű lányt, aki egyből nagyon megtetszett nekem. Sajnos azonban, mire megközelíthettem volna, már eltűnt. Hosszas kutakodás és nyomozás után sikerült megtudnom a telefonszámát, és elkezdtem SMS-kel bombázni. Így két-három hétre rá, a sokadik üzenet után, élőben is megismerhettem az ismeretlen lányt. Szerencsére élőben is szimpatikus voltam neki, és össze is jöttünk, amit voltaképpen a mobiltelefonomnak és a közösségi oldalaknak köszönhetek”- mesélte Egri Bálint.

A Hacktion sorozatban azonban korántsem biztos, hogy happy enddel zárul az ifjú színész története, vakmerő szerelmi hősködése ugyanis veszélybe sodorja az alakulatot.

Vajon beteljesül-e az eszes hacker Wotan és a sorozat matematikus zsenije Maya között a kibontakozó szerelem? Vagy az Infrastruktúra Védelmi Osztag (IVO) keresztülhúzza a fiatal hacker számításait? Kiderül a Hacktion sorozat új részeiből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik