Szórakozás

Rekordnyeremény a második napon az ÁtVágóban!

Vágó István új vetélkedőjében már a második napon három és fél millió forintot vitt haza egy játékos. A kecskeméti férfi ezzel az összeggel megdöntötte a STORY4 történetének eddig kifizetett legmagasabb nyereményét.

Alig két napja debütált Vágó István saját fejlesztésű kvízműsora, amelyben, ha ügyes a versenyző, félóra alatt akár tízmillió forintot nyerhet. S ha a fődíjat nem is, de szép summát mondhat magáénak Hallók Ákos, akinek a lehető legjobbkor jött a pénz.

„Épp családi házra gyűjtünk a kedvesemmel, s ezzel az összeggel egyre közelebb kerülünk az álmunkhoz. Szinte karnyújtásnyira… – meséli mosolyogva a 38 éves kecskeméti hirdetésszervező. – Jó volt újra Vágóval szemben ülni. Évekkel korábban már találkoztunk egy másik vetélkedőben, de ott ’csak’ néhány százezret vittem haza. Ez az eddigi legmagasabb nyereményem.”

Vágó szerint Ákos remek példája annak, hogy az új, modern műveltségi vetélkedőben igenis a puszta tudással lehet menetelni a milliók felé, nem pedig cirkuszi attrakciókkal.

„Nálunk nem zuhannak a mélybe emberek, és az áram sem csap meg senkit. Műveltségre és taktikára van szükség” – árulta el.

Az ÁtVágó eddigi adásait a STORY4 weboldalán újranézhetik a „Videók” menüpont alatt!
www.story4.hu

Tudás, stratégia, taktika – ÁtVágó minden hétköznap 20 órától a STORY4-en!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik