Szórakozás

Heincz Gábor a legjobbak között

A DJ-világ koronázatlan királya David Guetta új dalával ismét a Class FM legjobb 40 felvétele között szerepel.

Heinz Gábor már az 5. helyen jár Learning To Let Go című számával. Magyarország leghallgatottabb rádiójának heti listáján Lady Gaga is egyre feljebb kúszik.

A francia sztár dj-producer David Guetta legújabb Turn on Me című felvételén a kiváló raptehetséggel megáldott fiatal csillag Nicki Minaj működött közre. Közös daluk új belépőként került fel a Class40 listájára.

Heincz Gábor Learning to let go című számával az Eurovízión a legjobb négybe jutott, a Class40-ben pedig az ötödik helyre csapott le.  Az énekes – bár hazánkban kevésbé ismert – felbukkant korábban a Megasztár harmadik szériájában, valamint olyan nevekkel hangolta az ütemeket az évek során, mint Roy és Ádám, Torres Dani, Dobrády Ákos és szerzett dalokat Varga Viktornak is.

Lady Gaga többnyire maga írja dalait, a Marry The Night című felvételnél is bizonyította szerzői tehetségét. A Born This Way album nyitódala a közönség új kedvence. Az igazán extravagáns énekesnő hamarosan elhagyja a stúdiót és világkörüli turnéra indul. Addig is a Class40 17. helyéről hallható a legújabb sláger.

.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik