Szórakozás

Borzalmas kapcsolat: megjárta a poklok poklát a TV2 sztárja

Egykor kapcsolatáról mesélt a Megasztár-döntős Kullai Tímea. Nem titkolja, ma már nem érti, miért segítette munkanélküli, szenvedélybeteg párját.

Az évek óta boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élő Kullai Tímea túl van jó néhány csalódáson. Úgy véli, volt, amikor a túlzott ragaszkodása miatt ért véget a szerelem, ám azt állítja, mára megtanulta, hogyan működtethető jól egy kapcsolat.

Timi arról mesélt, hogy fiatalabb korában nem volt szerencséje a szerelemben. 19 évesen megismerkedett egy nála 20 évvel idősebb férfival, “Rossz kapcsolat volt, a fiú elkezdett inni, játékgépezett. Próbáltam neki segíteni, azt mondta, hogy az albérletére kell a pénz, hogy ki tudja fizetni, és adtam neki. De a pénz nem oda került, ahova kellett volna, kitették az albérletből, de én még mindig vak voltam, a nyaralónkba költöztettem, Nem akarta ő összeszedni magát, Nem akart dolgozni, én tartottam el. Hülye voltam, most visszanézve úgy látom, egy nő soha nem kerülhet ilyen helyzetbe” – emlékezett vissza egykori párjára a Megasztár döntőse.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik