Szórakozás

Mellet villantott a dúskeblű magyar szőke énekes

Tűzforró, szexi mini mozival állt elő a napokban a Jukebox Babiez lánycsapat. Kozsó legújabb felfedezettjei már is tarolnak. Nem csak énekelnek, de dögös idomaikat is megmutatják.

Ráadásul úgy tűnik, minden Kozsó kezére játszik, ugyanis a világ zenei iparában újra elindult a fiú- és lánycsapatok iránti érdeklődés. Mintha csak erre várt volna hazánk sztárgyárosa, a „tincses mágus”, és azonnal előrukkolt egy pénztárcát nem kímélő ötösfogattal a Jukebox Babiez-zel. Ráadásnak az egészet megfűszerezte egy vendég rappercsajjal, Keirával. Kozsó úgy érzi, hogy a tökéletes idomok, babaarcok, húzós slágerzene, világszínvonalú videóklip és az egyedi stílus most is a tuti siker záloga lehet.

A produkció mögött komoly anyagi háttérrel egy amerikai és magyar management áll. A lányok, alig három napja, igazi csemegével, egy mini mozival debütáltak, amelyben Kállóy Molnár Pétert is szerepet vállalt. A hatás nem maradt el. Máris bejelentkezett egy olasz és egy kínai kiadó is a bandáért. Lehet, hogy ők lesznek a magyarok első popzenei exportterméke? Ez sem kizárt.

A szexi videót itt megnézheted.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik