Szórakozás

Vascsövekkel támadtak a lepsényi férfiak

Kőszárhegyen a kocsmában támad két polgárdi lakosra három lepsényi. A támadókat keresik a rendőrök.

Verekedős csütörtök este volt a megyében. Kőszárhegyen a Fő utcában lévő kocsmában ütött ki a verekedés. A bántalmazottak sérülése nyolc napon belül gyógyuló, arc, fej és mellkas zúzódás. Az elkövetőket adataik ismeretében keresi a rendőrség.

Dunaújvárosból 22 óra előtt nem sokkal egy büfében egy férfit vertek ácskapoccsal többször fejbe. A dunaújvárosi férfi is könnyebb sérülésekkel megúszta, de őt kórházban látták el. A büfés verekedőt pedig keresi a rendőrség.

Két pár női tagjának is segítségére kellett sietni a rendőröknek. Kincsesbányán a férj fenyegette feleségét, de szerencsére csak a lakásban tört-zúzott. Alcsútdobozon egy férfi élettársát pofozta és öklözte meg, és kikergette az utcára. Míg a kincsesi férfi csak figyelmeztetést kapott, az alcsútdobozit elő is állították a Bicskei Rendőrkapitányságra, és távoltartási végzést is hoztak vele szemben. A férfi 72 óráig nem közelítheti meg a nőt és kisgyermekét, de az ügy bíróságra is kerül, így a továbbiakról az illetékes bíróság dönt majd

Ajánlott videó

Olvasói sztorik