Szórakozás

Janicsák Veca és Tatár Csilla a legjobbak között

Negyedik alkalommal ünnepelte a hazai sztárvilág színe-java az év legtehetségesebb nőit a Glamour Women of the Year díjátadó gáláján.

A magazin a legjobb nők elismeréseként 5 +1 kategóriában hirdetett győztest egy igazán csillogó, exkluzív partin. Pokorny Lia, Janicsák Veca, Tatár Csilla, Palvin Barbara és Abodi Dóra örülhetett a Glamour díjának, amelyet több, mint harmincezer olvasó szavazott meg. Az év hősnője a Romani Design vezetője, Varga Erika lett, míg a legsármosabb férfi idén a Jóban Rosszban színésze, Száraz Dénes lett.

Hazánk legszebb modelljei, legkreatívabb divattervezői, legtehetségesebb színésznői, legmeghatározóbb hangú énekesnői, legtündöklőbb műsorvezetői és legsármosabb férfiai küzdöttek meg egymással. Csütörtök este egy csillogó, a hazai sztárvilág krémjét felvonultató, galmúros parti keretén belül adták át a Glamour Women of the Year díjait. Az exkluzív gálát idén is bárki végig izgulhatta a glamouronline.hu élő közvetítésén.

Az énekesnők versenyében ezúttal az X Faktor felfedezettje, Janicsák Veca vihette haza a Women of the Year elismerését.

„Nagyon erős volt a mezőny, nem számítottam arra, hogy végül én kapom a díjat. Meglepődtem, amikor meghallottam a nevem, fantasztikus érzés volt. Boldog vagyok és köszönettel tartozom a rajongóimnak.” – mondta az énekesnő.

A legjobb divattervező Abodi Dóra lett, míg a legjobb modellnek Palvin Barbarát választották, aki ezzel megismételte tavalyi győzelmét. A legjobb színésznők közül Pokorny Lia vette át a Glamour elismerését, míg a műsorvezetők közül a TV2 képernyőse, Tatár Csilla örülhetett.

„Ez életem első díja, boldog vagyok, hogy a közönség úgy érezte, méltó vagyok rá. Az elmúlt tíz év munkájának gyümölcse érett most be.” – árulta el könnyeivel küszködve a műsorvezető.

Az erősebbik nemről sem feledkezett meg a magazin, a legsármosabb férfinak a Jóban Rosszban sztárját, Száraz Dénest választották az olvasók.

„Nagyon megtisztelő ez az elismerés, különösen örülök, hogy a közönség döntött a díj sorsáról. Minden rám szavazó hölgynek hatalmas köszönettel tartozom.” – vallotta be a színész.

A Glamour főszerkesztője, Maróy Krisztina idén második alkalommal adta át Az év hősnőjének járó elismerést, amelyet ezúttal a Romani Design vezetője, Varga Erika kapott.

Az este folyamán két különdíj is gazdára talált elismerve a páratlan tehetséget. Trokán Nóra a legstílusosabb nőként vehette át a Women of the Year elismerését, míg Demmer Erika, a legismertebb magyar plus-size modell „A legtündöklőbb arc” birtokosaként  léphetett színpadra.

A nyertesek és a több, mint száz hazai híresség hajnalig hatalmas bulin ünnepeltek. Többek között Horváth Éva, Wolf Kati, Gönczi Gábor, Lakatos Márk, Csisztu Zsuzsa, Varga Viktor, Iszak Eszter, Baronits Gábor, Karsai Zita, Muri Enikő, Zsidró Tamás, Király Linda, Katus Attila, az Irigy Hónaljmirigy tagjai, Rákóczi Feri, SP.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik