Szórakozás

Újabb csapás Damura: fia kórházban

Még mindig bízik abban, hogy megúszhatja a börtönt, ha mégis be kell vonulnia, akkor dolgozni szeretne. Damu azonban nem lesz öngyilkos.

Egy nappal azt követően, hogy jogerősen négy és fél év börtönbüntetésre ítélték, exkluzív nyilatkozatot adott Hajdú Péternek Damu Roland. A színész azt mondja, az ítélethirdetés óta két olyan telefonhívás is érkezett a részére, amelyben két független ember is úgy nyilatkozott, információik vannak arról, összeesküvés áldozata lett. A műsorvezetőt azonban nem hatották meg az állítólagos bizonyítékok és tanúk, a jogerős ítélettel szembesítette Damut, aki többször el is sírta magát, és könnyeit nyelve mesélt az érzéseiről.

“Nem lehet így… – tört ki belőle a fájdalom a Frizbi felvételén. – Tessék objektív bizonyítékok alapján megítélni a tetteimet. Sajnálom azokat a nőket, akiket megerőszakoltak. Nem érdekel már az sem, ki hisz nekem és ki nem. Az emberek a kezdetektől nem hittek nekem – nyelte a könnyeit, néhány perccel később pedig a személyes fájdalmait is elsírta. – Nekem nincs életem! Egy pillanat az annyi, amíg lecsukja az ember a szemét. Egy pillanatra csukja le mindenki, és gondoljon arra: mi van, ha ennek a Damu Roland gyereknek – és bármilyen jelzővel illethetnek – igaza van? Apám az ítélethirdetés napján volt hatvanéves. A tizenhét éves fiamat a neurológiára kellett bevinni. Nem, nem tudom elképzelni, hogy ártatlanul börtönbe kerüljek – magyarázta nagyokat nyelve.

Damu egyébként arról is mesélt, az öngyilkosság meg sem fordul a fejében.

Nem akarja a szerettei életét is tönkretenni egy ilyen húzással. A rácsok mögött szeretne dolgozni, sportolni és angolul tanulni.

 

 


Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

Ajánlott videó

Olvasói sztorik