Szórakozás

Sipos Peti és Tomi őrült fészekrakó bulit tartott

Sipos Peti és Tomi nem akármilyen fészekrakó bulit tartottak.

Az Irigy Hónaljmirigy sztárjai felforgatták egy budai utca életét, amikor új kedvencüket, egy fajdkakast költöztettek be a fészkébe. Az őrült „házavatón” eszeveszett tánc, férfias skót szoknyák és egy világhírű dudás gondoskodott az egyedülálló hangulatról.

Nem mindennapi házavató bulit tartott Sipos Tomi és Peti a Fajd utcában. A testvérpár hamisíthatatlan skót tánccal és dudással köszöntötte az új lakót, a Famous Grouse whisky fajdkakasát. Az Irigy Hónaljmirigy nemcsak fészket rakott az ikonikus madárnak, hanem az utcatáblát is skótkockásba öltöztette a nagy alkalomra.

A rendhagyó fogadtatást és a remek hangulatot személyre szóló scotch-csal hálálta meg a Fajd utca friss kakasa, amit a fiúk biztosan nem fognak sokáig őrizgetni.

„Voltunk egyszer egy házibuliban, ahol a házigazda alighogy elkiabálta magát, hogy az apukája nevével díszített bort kíméljük meg, már pukkant az üveg, és pár percen belül végére is értünk az italnak, ami ráadásul már meg is romlott. Az esetből okulva, amikor már sorakoznak a polcon az üvegek, rendszeresen „készletfelivó” partikat tartunk. Ilyenkor minden maradék piát csapra verünk, az ajándékokkal pedig újra feltöltjük a készletet” – mesélte nevetve Sipos Peti.

Az ajándékba kapott italoknak azonban még furcsább hagyományai is vannak a Sipos testvéreknél.

„Néhány buli alkalmával feltűnt, hogy az egymásnak ajándékozott italok előbb-utóbb visszakerülnek eredeti gazdájukhoz. Ezért a vicc kedvéért elhatároztuk, hogy ezentúl minden üveget gondosan megjelölünk, így nyomon tudjuk követni a sorsát. Néhány ünnepi alkalom után azonban, díszes csomagolásban ismét visszakerülnek hozzánk, így a végén kénytelenek vagyunk meginni” – árulta el kis csínyüket Sipos Tomi.

A fészekrakó mulatságon a Fajdkakas nemcsak a Mirigy testvéreknek kedveskedett meglepetéssel, hanem bekopogott friss szomszédjaihoz is. A lakók szeretettel fogadták a tollas jövevényt, és remélik, hogy végleg letelepszik Fajd utcai fészkében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik