Szórakozás

Oroszlán Szonja visszatért a halálból

Oroszlán Szonja visszatért a halálból és feldúlta Hujber Ferenc és Gubík Ági épp csak kibontakozó szerelmét a Hacktion sorozatban.

Az egész stáb nagy izgalommal várta a színésznő visszatérését, a sorozatban azonban a két gyönyörű nő békülés helyett leszámolásra készül.

Hujber Ferenc lába földbe gyökerezett, amikor halottnak hitt kedvese ismét belépett az ő és egyúttal a Hacktion életébe. A Bettit alakító Oroszlán Szonja alig tért vissza a tetszhalálból, egyszerre Gubík Ági és Hujber Ferenc randevúja közepébe csöppent, ezzel feldúlva a szerelmi idillt.

„Személy szerint nagyon örültem, mikor kiderült, hogy Szonja újra feltűnik a történetben, mert jó színésznőnek tartom, és nagyon szeretek vele együtt dolgozni” – mesélte Gubík Ági, aki szerint sokkal izgalmasabb így a sorozat, és nagyon kíváncsi, hogyan oldják meg a forgatókönyv írók a pikáns szerelmi háromszöget.

A színésznő bevallotta, hogy már járt hasonló cipőben, mint a sorozatbeli karaktere Gréta, bár ő egészen máshogy kezelte exe felbukkanását.

„Egy bizonyos kor után már szinte elkerülhetetlen, hogy a szerelmünket időnként megkörnyékezzék az exek. Személy szerint mindig csodáltam az olyan nőket, akik nem úgy tekintenek a régi kedvesre, mint vetélytársra. A személyiségem igencsak távol áll Grétától, sokkal lobbanékonyabb és szenvedélyesebb vagyok. Ha még együtt is kellene dolgoznom a volt kedvessel, biztos vagyok benne, hogy repkednének a mobiltelefonok vagy a kezembe akadó irodai eszközök” – tette hozzá nevetve Gubík Ági.

Hujber Ferenc, aki a Hacktion sorozatban hirtelen két nő között találja magát, a magánéletben még a lehetőségét is kizárja, hogy  hasonló helyzetbe keveredjen.

„Én mindig nagyon vigyázok arra, hogy színésznővel még véletlenül se gabalyodjak össze, hogy a szerelem ne menjen a munka rovására. Ez alól csupán egy kivétel volt, de vele szerencsére a mai napig nagyon jóban vagyunk. Ami Andrással történt az nyilván még a szokásosnál is egy extrémebb szituáció, ha valaki ilyen váratlanul visszatérne a halálból, az engem is nagyon megviselne”– vallotta be Hujber Ferenc.

Vajon a két szenvedélyes nő megküzd egymással Hujber Ferencért, vagy az Infrastruktúra Védelmi Osztag érdekében lemondanak a szerelemről? Kiderül a Hacktion sorozat új részeiből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik