Szórakozás

Kínos fotók: vércikin néz ki a Beckham páros

David és Victoria Beckham nem szívesen gondol vissza korábban hordott, egymáshoz passzoló öltözékeikre, melyeket még a bohócok sem húznának magukra.

Korunk vitathatatlanul két legmeghatározóbb stílusikonja David és Victoria Beckham. De szerencsénkre nem mindennel teremtettek divatot, amit magukra húztak az évek során. A páros által megálmodott outfittek ugyanis sok esetben olyan messzire rúgták a jó ízlés pöttyös labdáját, hogy azt Monk és Columbo közös gyereke sem találta volna meg. Főleg azokkal a szettjeikkel lőttek mellé, amikor egymáshoz öltöztek. Ezekre a divatfiaskókra pedig a házaspár sem tekint vissza szívesen. Ami az elfeledett képeket elnézve érthető is (katt ide a fotókért!)

Leginkább az 1999-ben magukra öltött, egyező Versace bőr kezeslábasaik felemlegetésével lehet őket zavarba hozni. A vagánynak szánt, átszabott motorosruhák ugyanis még akkoriban is kiakasztottak mindenkit, és ember nem volt a Földön, aki utánozni akarta volna Beckhaméket. De gyakorlatilag mindegyik összeöltözésükért megérdemelnének egy hatalmas taslit mai szemmel, még akkor is, ha az adott időben igenis menőnek számítottak a ruhadarabjaik.


A cikiség bőrébe húzott Beckhamek

Ajánlott videó

Olvasói sztorik