Szórakozás

Hangoskodás miatt buktak le körözöttek

A három ittas hajléktalan ember közül kettőt körözött a rendőrség.

A fehérvári Deák Ferenc utcában zavarta hangoskodás a lakók nyugalmát hétfőn este. A járőrök három ittas hajléktalant találtak, közülük az egyik kiabált. Róla kiderült, hogy tartózkodási hely megállapítása miatt körözte a balatonalmádi kapitányság.

A másik két férfi adatait ellenőrizni már nehezebb volt, mert egyikük először nem akarta magát igazolni, majd később hamis adatokat diktált be. Mivel nem volt együttműködő bilincsben szállították be a rendőrök a kapitányságra, ahol sikerült az adatait megállapítani.

A 48 éves férfi nem véletlenül titkolta az adatait. Kiderült, hogy két körözés is érvényben volt ellene. Mindkettőt a Balatonalmádi Rendőrkapitányság adta ki ellene. Egyiket tartás elmulasztása, a másikat ittas járművezetés miatt. A férfit bűnügyi őrizetbe vették, és szabálysértési eljárás indult ellne az igazolás megtagadása, valamint a jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt- közölte Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A kiabálónak a hangoskodás miatt csendháborításért miatt kell felelnie. A rendőrök szabálysértési feljelentést tettek ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik