Szórakozás

Megerőszakolták és felgyújtották a fiatal modellt

Három férfi erőszakosan közösült Okszana Makarral, majd megpróbáltak végezni vele, de csak megnyomorítani tudták.

Szörnyű eset rázta meg Ukrajnát és az egyben az egész világot. A hónap elején három jó barát felcsábította az ország egyik feltörekvő modelljét, Okszana Makart egyikük lakására. A tizennyolc éves lányt egy partira invitálták, de buli helyett rátámadtak, és mindhárman megerőszakolták. Majd fojtogatni kezdték, de a lány nem halt meg, csak eszméletét vesztette. A támadói ezért lepedőbe csavarták, kivitték egy közeli építkezésre, és ott gödörbe dobva felgyújtották.

Okszana életereje azonban mindennél nagyobb, így a szörnyű kínzást is túlélte. Másnap reggel egy dolgozni érkező munkás hallotta meg a nyöszörgéseit, és talált rá a félholt modellre. Azonnal kórházba szállították, ahol több komolyabb műtéten is átesett. Mindkét lábfejét és egyik karját amputálni kellett, illetve az egyik veséje is teljesen elégett. Emellett a bőre ötvenöt százalékát felemésztették a lángok.

Makar a szörnyű megpróbáltatások ellenére megnevezte három támadóját, akiket azonnal őrizetbe is vettek. De kettejük ellen először nem volt elég bizonyíték, így szemtanúknak minősítették, és szabadon engedték őket. De a nőjogi szervezetek tiltakozása, illetve egy kiterjedt rendőri nyomozást követően ismét bilincsbe verték a kegyetlen duót, és most mindhármuk ellen vádat emeltek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik