Szórakozás

Alekoszt lecserélte a nője!

A görög realitysztár a Hír24-től tudta meg, Betty már régóta más férfi oldalán boldog. Alekosz csak a hűtlenséggel kapcsolatban volt képben.

Dobta Alekoszt barátnője, Betty! A fiatal gazellalábú szépség először csak félrelépett, aztán szerelembe is esett, amiről először a Hír24-nek mesélt.

“Most az van, hogy végleg végeztem Alekosszal, mert beleszerettem egy másik férfiba – mondta határozottan Betty. – Alek a féltékenykedéseivel és képzelgéseivel teljesen elüldözött maga mellől. Igen, az őrületbe kergetett és ezért csaltam meg. Eddig ennyire még senki sem tudott felidegesíteni, mint ő. Sokszor volt sírógörcsöm a gyanúsítgatásai miatt, és két ember segített, hogy átvészeljem ezt a borzalmas időszakot. Nagyon sokat köszönhetek nekik, ők tartották bennem a lelket, és kihoztak az Alekosz okozta depresszióból. Megérdemlik, hogy eláruljam, kik ők: a legjobb barátnőm Szilágyi Sára és legjobb barátom, aki egy igazi művész – tette hozzá Betty, aki arról nem akart beszélni, ki az új udvarló, pedig információink szerint szintén egy tévés, ismert emberről lehet szó.

Alekoszt telefonon értük el, hogy kikérjük a véleményét a szakítással kapcsolatban, egyúttal tájékoztassuk, Betty már más férfi oldalán boldog.

“Ő fölrúgta a kettőnk közötti megállapodást, hogy külön nem járunk bulizni. Sajnálom, hogy neki ez a 9 hónap csak annyit jelentett, hogy a facebookon közölte, vége. Amíg beteg voltam az elmúlt napokban, más férfiakkal ment társaságba, sőt, idegen férfiak lakásán töltötte az éjszakáit. Bettynek megvan az a csúnya emberi tulajdonsága, amit bosszúvágynak hívnak. Mindent, amit vele tettem régebben, tízszeresen adta vissza. Megcsaltam? Igen. De három hónapja nem, és mindenütt kinyilvánítottam, hogy őt akarom. Három hónapja e szerint éltem. Azt is megfigyeltem, hogy az elmúlt hónapokban átmentünk üzleti kapcsolatba. Ha én adtam érzelmeket, ő is adott, ha én nem adtam, ő sem. Sok dolgot nem értek, nem értem mi és miért van. A megcsalásaimra hivatkozik mindig, de ezek régi dolgok. Ismert tévésről ráadásul én most hallok először, ő azt mondta, nincs harmadik fél. Ez egy új fejlemény, ami még inkább felkavar” – mondta megtörten a névnapját “ünneplő” Alekosz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik