Szórakozás

Pályát módosít a Bon-Bon?

Operatőrként, fotósként debütált Török Tomi és Szolnoki Péter, az ország egyik legsikeresebb zenekarának, a Bon-Bon együttesnek tagjai.

A rajongók megnyugtatására a fiúk elárulták nekünk, hogy mindösszesen csak egy klipforgatásról van szó, keresik az ország legjobb karakterét! A felhívást országosan tették közzé, mert abban bíztak, nem csak a reality showknak van létjogosultsága bemutatni a legelvetemültebb médiajelenségeket.

 

Először mindenki azt hitte viccelünk, amikor azt mondtam, hogy fiatal egyetemisták között castingolunk – árulta el nekünk Török Tamás a zenekar egyik frontembere.

Petivel fogadtunk, hogy nemcsak a Való Világnak sikerül kifognia ezeket az igazi gyöngyszemeket, hanem nekünk is, úgyhogy mindenkit arra buzdítottunk ,jelentkezzen nálunk, hogy bekerülhessen a legújabb klipünkbe.

A klip zenéje egyébként igazi fricska, mely kicsit sem ferde tükröt próbál mutatni a kereskedelmi televíziók valóságshow-inak. Hogy mekkora felháborodás lesz belőle, az még várat magára!- árulta el mosolyogva a zenész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik