Szórakozás

Eladja: sosem látott luxustól búcsúzik a sztár – Lenyűgöző fotók

Aki rendelkezik pár milliárdnyi megtakarítással, az megszerezheti magának terminátorok legnagyobb ellensége, Linda Hamilton birtokát.

Az ember azt gondolná, hogy jelen gazdasági helyzetben, aki teheti, nem merészkedik eladóként az ingatlanpiacra, Linda Hamilton viszont mégis megválik egyik birtokától. Az ötvenöt éves színésznő tizenhét év után válik meg kedvenc lakhelyétől. A Malibu legbékésebb, legeldugottabb részén található birtok több mint négyszáznegyven négyzetméteres, és csaknem öt és fél millió dollárt kell érte kicsengeti. A vételárért cserébe viszont a tökéletes békét kapja cserébe a befektető. A házban minden a kényelmet és a pihenést szolgálja, rendkívül barátságos környezetben, mindenféle idegesítő luxust nélkülözve. A vízesésekkel és medencékkel tarkított kert tökéletes a relaxációra.


A kert

Azt nem tudni, hogy a Terminátor-filmek sztárja miért szabadul meg otthonától, de biztos, hogy nem a pénzhiány az oka. Linda ugyanis ötvenmillió dollárral gazdagodott, amikor James Cameron elvált tőle 1999-ben. Hamilton pedig nem él nagy lábon, így van bőven mit a tejbe aprítania. Így valószínűleg sokkal inkább arról van szó, hogy már túl nagynak tartja a házat, mióta felnőtt gyerekei nem élnek vele.


A nappali


A háló

Ajánlott videó

Olvasói sztorik