Szórakozás

Szabó Zsófi gyorsan bosszút állt Berkin

Becsapva érezheti magát Szabó Zsófi, aki feltehetően a sajtóból tudta meg, párja, Berki Krisztián megcsalhatta. Beintett exének.

Nem bírta tovább, szabadon engedte az érzéseit Szabó Zsófi! De amíg az elmúlt bő negyed évben a szerelemben tette ugyanezt, most a harag és a düh vezérelte. A közösségi portálon középső ujját mutatva fényképezte le magát, majd osztotta meg a nagyvilággal a képet. Mindezt ismerősei legnagyobb megdöbbenésére. A kép alatt csupán annyit közölt: reméli, senkit nem bánt meg, de jelen helyzetben megengedi magának a luxust, hogy ha ki nem is mondja, de mutatja, mit gondol! Több tucat ismerőse adott tanúbizonyságot támogatásáról.

Az üzenet címzettjét senkinek nem kellett megnevezni. Berki Krisztián a Frizbi felvételén kotyogta ki, “szerelmük örök, kapcsolatuk azonban egyelőre szünetel”. Érdekes, hogy ekkor Zsófi még semmit nem tudhatott az egészről, hiszen a forgatást követően még egy közös képet is megosztott a világhálón, amelyen együtt főznek, a “legnagyobb boldogságban”. Feltehetően ez lehetett az utolsó ilyen vacsora, hiszen ezek után a szerelmesek szakítása a facebookon is nyilvánvalóvá vált. Berkit ráadásul az egyik hetilapban egy ismeretlen fekete nővel is lefényképezték, amint a volt Fradi-vezér autójában enyelegnek. A képnek a megjelenés előtt legalább három-négy nappal el kellett készülnie, azaz Berki már a múlt héten másfelé kereshette a boldogságát.
Zsófit és Berkit hiába kerestük, a telefont egyikük sem vette fel.

Vajon mi van VV Attila és Sehi között? Részletek csak itt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik