Szórakozás

Gyermekkori történeteikről vallanak az Irigy Hónaljmirigy tagjai

Titokban cigiztek, megbosszulták, ha nem mehettek ki mosdóba, és számon kérték a felnőtteket.

Az Irigy Hónaljmirigy tagjai sosem voltak jó gyerekek, kiskori fotóik is már erről árulkodnak, hiszen a szemük sem állt jól. A Mirigyes fiúk most elmesélik, mivel borzolták a „nagyok” kedélyeit, amikor még kissrácok voltak.

Varga Győző édesapja Varga T. József korábban többször is fellépett a Mikroszkóp Színpadon. Az egyik előadás alkalmával a kis Győző is vele tartott. Amíg a papa szerepelt, fiára az ügyelő vigyázott, aki a gyerek legnagyobb bánatára nem engedte fel a kisfiút a színpadra.

„Körülbelül négy éves lehettem, de már akkor is a rivaldafénybe vágytam, csak az ügyelő úgy látta, ehhez még fejlődnöm kell. Az előadás után bementem a büfébe, megálltam csípőre tett kézzel és elkiáltottam magam: na, hol van az az ember, aki nem engedett be a cirkuszba?” – mesélte Győző a családi legendárium egyik legkedvesebb darabját.

Az Irigy Hónaljmirigy új tagja Csarnoki Anti a többiekhez hasonlóan már gyermekkorában is igazi mókamester volt.

„Oviban reggeli közben nem engedtek ki a mosdóba, ezért úgy döntöttem elvégzem ott helyben a dolgom. Persze azt nem akartam, hogy a nadrágom olyan legyen, ezért addig ügyeskedtem, amíg sikerült elérni, hogy csak a padlón maradjon nyoma az akciónak. A zsiványság már akkor is bujkált bennem.” – nevetett Anti.

Az idősebb Sipos fivért sem jó magaviseletéről ismerték, de hazudni sosem tudott.

„Ötödikes iskolás lehetettem, mikor az anyukám talált a szekrényemben egy fél doboz cigit és természetesen számonkért. Azt hazudtam, hogy az egyik barátom édesapja dohánygyárban dolgozik és neki küldte ajándékba. Nem hitte el, de én legalább azóta sem dohányzom.” – idézte fel Peti a régi történetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik