Szórakozás

Minden modell prosti? Megszólal két bennfentes

A testükből élő lányok saját piaci értékük növelése céljából jelentkeznek sokszor szépségversenyre - állítja két bennfentes.

Bemer Miklós, a Miss. Hungar versenyek fotósa nemrég a TV2 Aktívjának nyilatkozott a témáról egy riportban: “Mikor egy lány eljön ide, és már abban a stádiumban van, hogy szeretne olyat tenni, ami nem feltétlenül egy boldog pillanat, már tudja, ahhoz, hogy tovább tudjon lépni, hogy tudja reklámozni magát, ahhoz kellenek képek. Sőt megkockáztatom, hogy aki a nagyobb férfimagazinok címlapjára kerül, azzal ő árfolyama elég jól felmegy. Azzal már elég jól léphet tovább az életben. Vagy, ha nem is így, de maximum egy celeb pasit ki tud magának kapni. Tehát olyan előnyre tesz szert, amit egy normál lány nem tud elérni – magyarázta.

A divattervező, Herczeg Zoltán ugyanebben a műsorban még élesebben fogalmazott. A divatipari szakember elmondta, egy versenyen egy anyuka ment oda hozzá a lányával, hogy felajánlja szolgáltatásait. Herczeg dühös lett, és elküldte őket melegebb vidékre. A riportban még hangsúlyozta, a modellkedésből – tudja – nem lehet megélni. A fotózásokra, kifutóra maximum tizenötezret adnak, és a lányok egy teljes napja is rámegy az alulfizetett munkára.

“Nem lehet világ körüli turnéra menni, és nem lehet egzotikus utazást fotózásból… Nem lehet! Csak kurválkodásból lehet! Ne legyen valaki címlaplány, és ne akarjon példát mutatni. Ne mutassák be! Ez nem példa, ez rossz példa – kelt ki magából Herczeg. – A kurva a példakép” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik