Szórakozás

Hujber Ferenc leparancsolta a ruhát kolléganőjéről

Alig tűnt fel a Hacktion sorozat új szereplője, máris egy vetkőzős jelenet közepén találta magát.

Tóth Eszterről Hujber Ferenc parancsolta le a ruhát, ám a színésznő egy pillanatig sem zavartatta magát, és ledobta az ingét.

A Hacktion új szereplőjét, a csinos és szenvedélyes matematikust alakító Tóth Esztert már az első forgatási napján mélyvízbe dobta a stáb. A fiatal színésznőnek egy Hujber Ferenccel közös jelenetben kellett vetkőznie, amikor az Infrastruktúra Védelmi Osztag (IVO) vezetője a maga sajátos módján ellenőrizte, hogy új látogatójuk be van-e drótozva.

A sorozat Mayája azonban sikerrel vette az akadályt, és egyáltalán nem feszélyezte magát a kényszerű „szriptíz” közben.

„Egyáltalán nem éreztem magam kellemetlenül a forgatáson Hujber Ferenc előtt. A színházi előadások során hozzászoktam, hogy indokolt esetben el kell játszanom egy-egy kendőzetlen jelenetet, így nehezen tudnak zavarba hozni”- mesélte Tóth Eszter.

A fiatal színésznő szerint a színpadi fellépések rutinja sokat segít a Hacktion felvételeinél, annak ellenére, hogy a kamerák előtt másképp kell játszani.

„Egy televíziós sorozat teljesen más műfaj, ott nincs időd felépíteni a karakteredet szépen lassan, mint a színházban. Nekem nagyon tetszik, hogy egyből kell teljesítened az elvárásokat és nem szabad hibáznod, sok jelenet igazi adrenalinnal tölt fel” – árulta el a sorozat matematikus zsenijét, a gyönyörű Mayát alakító Eszter.

A színésznő a Hacktion forgatásaival járó izgalmak mellett külön örül, hogy valós személyt formálhat meg, a PULI magyar holdjáró egyik tervezőjét, akivel a szerep hiteles alakítása kedvéért már találkozott is.

Maya szerepe pedig nemcsak Tóth Eszter életét, hanem a Hacktion történetét is egészen új irányba tereli, hiszen a csinos és okos lány senkit nem hagy hidegen az IVO-ban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik